Kuidas kiiresti soodne laen krediiti leida

Kui soovite, et rahalised vahendid mainiksid kiiresti taktikalisi kulusid, peate enne erinevate valikute tegemist kulusid mõistma ja alustama tehinguterminoloogiat. Samuti on oluline lõpetada suuremate soovide pausid, näiteks palgapäev, ja algatada rehvilaenud, mis võivad üksikisiku võlgadesse lüüa.

laen ee

Otsige üles pangaasutused, kus saate nõuded eelnevalt täita, ilma et see mõjutaks krediidiskoori. Nad võivad kaaluda ka mitmesuguseid muid rahavooge, sealhulgas sotsiaalset turvalisust ja algatada alimente.

Rohkem rahul

Parimad kipuvad olema lühifraasilised krediitid, mis tavaliselt teie tulevase palgapäevaga tasutakse. Tavaliselt maksavad need 500 dollarit või isegi palju vähem ja neil on ka suured kulud, mille tegelikud aastatasud on 500% või rohkem. Äärmiselt kõrged teenustasud ja algavad esimesed arveldussõnad, mida saate hoida omamoodi seotud röövelliku kapitaliga. Tuhanded Ameerika Ühendriigid ei kehtesta piiranguid või ehk takistavad sularaha ettemaksete finantseerimisasutusi.

Kui soovite raha kiiresti saada, uurige kindlasti alternatiivseid võimalusi, kui otsustasite varem pangalaenu kasuks. Tohutu hulk kinnisvaramaaklereid, kirikuid ja alustavaid heatahtlikke organisatsioone on valmis pakkuma neile, kes seda väärivad, motiveerivad käsitsi, kui vajate. Nad võivad võtta tasu, kuid neil on juba väiksemad kulud võrreldes pangaasutustega, kes maksavad päeva ette. Lisaks ei teavita nad finantsettevõtteid ja seega ei mõjuta need mõõdikud krediidiskoori.

Pangakontol on võimalus vaadata, kas uuel majanduspartnerlusel on sularaha ettemakse mitmesugused muud krediidid (PAL). Need on allkirjakrediidid, mille eesmärk on ühendada kuristikku teie soodne laen õigeaegsete palkade ja kulude vahel. Nendel plaanidel on tõenäoliselt kuni 12-kuuline arveldusterminoloogia ja need hakkavad piirama kulude küsimist, et te ei maksaks vähem kui oma võlga. Lisaks ei kirjeldata neid rahandusega tegelevatele ettevõtetele, nii et kui jätate kulud vahele, saate vältida krediidi puudumist. Kui teil on fiskaal, uurige finantsasutustega vestlemist, et näha tunnustatud disaini.

Rehvifraasi laenud

Auto väärtust kasutatakse omakapitalina edu saavutamiseks, et saaksite kiiresti raha kätte. Sellist ettemakset on lihtne saada, kuna see ei nõua majanduslikku kinnitust. Lisaks on see parimaga võrreldes tõesti vähenenud. Sellegipoolest pidi see enne allkirjastamist mõistma kokkuleppe tingimusi ja sirvima peenes kirjas kirja. Teie essee edenemise lause toob kaasa ajakavas oleva eelarve ja võite autot vähendada.

Kui soovite karistust parandada, võite saada tõendi sissetulekust, mis tekib sageli tulumaksude pakkumise või isegi tüngade väljamaksmise kaudu. Selle eesmärk on tagada, et saate tehingu eest tasuda ja hakata laenu maksma. Peaaegu kõik finantsasutused juhivad ka mõningaid muid kulusid, näiteks paberiloome ja föderaalvalitsuse kulutusi, mis muudavad laenu palju nähtavamaks.

Kontrolllausete krediitidel on suur määr, lisaks võivad need inimese kohutava planeeritud rahalise olukorra eest lõksu jätta. Lisaks pole neist kunagi kasu, kui saate suurepärase krediidi välja, on parem vältida neid seni, kuni see pole täielikult nõutav. Teise võimalusena proovige sõprade või perekonna juurest sularaha laenata. Need ei pruugi olla nii tõenäolised, kui soovite nõuda jõhkraid hindu ja maksutulemusi, kuid tehke kindlasti tehinguleping, kui soovite vältida survet oma ühenduses.

Krediitkaardid

Kaart on tõesti kaasaskantav viis sularaha laenamiseks, kuid mõnikord toob see kaasa maksu, olenemata sellest, kas seda kasutatakse vastutustundetult. Iga kuu lõpus saate kaarditeenuse pakkuja failist pealkirja konkreetsete sel ajal edastatud väljavõtete kohta. Seejärel peate maksma lülisamba raha, millelt laenasite, kui see on täielikult või võib-olla murdosa sellest. Muudatus võib ka negatiivselt üllatada mis tahes krediidiskoori, muutes potentsiaali piires edusammude või isegi hüpoteegi saamise raskemaks. Lisaks peaks kaardil olema rahatõend, mis võib võtta aega, et veenduda selles.

Laenud pereliikmetele

Kuna lähedastelt saadav krediit on meetod laenuvõtjatele, kes nõuavad kiiret sularaha hankimist, peavad nad püüdma olla välja valitud, et nad jõuavad laenu väljamaksmiseni. Nad peaksid olema valmis kirjutama pangaasutustesse pearaamatusse, mis näitab tüdruku igapäevaseid kulusid ja algatama vältimatuid kulusid. Laenuvõtjad peavad teid teavitama ka oma lähedastest, et nad ei saa kasu teie endisest suuremeelsusest valesti tehtud maksete puhul.

Täiendav pereliikmetelt küsimine on odavam võrreldes laenude kaotamisega antiikpanga kaudu. Lähedased pakuvad sageli madalat intressi ja algus ei pruugi viia uute hilinenud arvete ja alguskuludeni. Lisaks on neid igal finantshädaolukorral paremini reguleeritav ja need on valmis tagasimakseid keelama või ajutiselt peatama.

Kuid laenuvõtjad peaksid olema teadlikud, et konkreetne perega küsimine võib nende suhte haavatavaks muuta. See kehtib eriti juhul, kui eelarvet lihtsalt ei maksta tagasi kogu valitud korral. Sellistel juhtudel on laenuvõtjatel kahtlemata võimalik tütarpankadele õiglaselt loobuda, et aidata elu puutumatuna hoida. Samuti peavad nad vormistama rahastamise, lisades paberile sarnaselt kokkulepitud sõnavara ja laskma selle notariaalselt kinnitada.